1. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten på vores arbejde

2. Vi gør alt for at blive bedre og vi er dygtige til det vi laver​

3. ​Ærlighed og troværdighed er med til at holde hvad vi lover

Nedsivningsanlæg til rensning af spildevand

Etablering af nedsivningsanlæg for private og erhverv

Et nedsivningsanlæg er et anlæg til rensning af spildevand. Kunne du tænke dig at få etableret et nedsivningsanlæg på din grund, så står vi hos Kloak & Anlæg ved Jesper ApS altid klar til at hjælpe dig.

 
Vi udfører autoriseret kloakarbejde for både private husejere såvel som en række forskellige erhvervskunder. Vi kører blandt andet ofte ud til opgaver i både lokalområdet omkring Hadsten samt i Aarhus, Randers og andre byer i nærheden.​

3 fordele ved at få etableret et nedsivningsanlæg

Når afløbsinstallationen ikke kan tilsluttes en kloak, er et nedsivningsanlæg et rigtigt godt alternativ. Det er typisk i sommerhusområder og på landet. Der er dog flere fordele ved at få etableret et sådan anlæg, og her kan især fremhæves følgende 3:

  1. Det kan typisk etableres til en attraktiv pris
  2. Det er nemt at vedligeholde
  3. Det kan etableres i græsplænen uden at tage udsyn​

​Vi kan løse ethvert kloakproblem

Vi står for effektive og holdbare løsninger på ethvert kloakproblem. Vi klarer alle opgaver fra det tilstoppede afløb, der får toilettet til at løbe over, til utætte kloakledninger, der kan forårsage fugtskader i kældre og på fundamenter.

Skal der lægges nye kloakker på grund af nybyggeri eller tilbygninger, løser vi opgaven efter alle fagets regler. På landet og i sommerhusområder kan afløbsinstallationen ofte ikke tilsluttes en hovedkloak. Her kan vi i stedet anlægge en samletank eller et nedsivningsanlæg.

Arbejde med kloakker kræver en autorisation. Vælger du os hos Kloak & Anlæg ved Jesper ApS som samarbejdspartner, får du en autoriseret kloakmester, der tilmed har mange års erfaring inden for faget.

Herudover overholder vi altid vores aftaler, og vi er ærlige, så du kan være sikker på, at du får den rette rådgivning og vejledning.

Kontakt os og hør mere eller indhent et skræddersyet tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan et nedsivningsanlæg til spildevand fungerer, eller hvad det koster at etablere på din grund? Så kontakt os. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål samt udarbejder et uforpligtende tilbud til dig.​​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Om firmaet

Drømmer du om en ny terrasse i haven eller trænger de grønne arealer til en kærlig hånd?

Så tag fat i os, vi er nemlig et entreprenørfirma med speciale i brolægning og haveservice, som hjælper med udendørsprojekter store som små.

CVR: 41500034

Kontakt os

​Kloak & Anlæg ved Jesper ApS

Lindkærvej 1, 8870 langå

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: kontakt@kloak-anlaeg.dk eller på faktura@kloak-anlaeg.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

fb Gå til Facebook