1. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten på vores arbejde

2. Vi gør alt for at blive bedre og vi er dygtige til det vi laver​

3. ​Ærlighed og troværdighed er med til at holde hvad vi lover

TV-inspektion af din kloak

Vi kan afsløre problemer med din kloak på kort tid

Har du en mistanke om, at der er problemer med din kloak? Med en TV-inspektion af din kloak har du mulighed for at få undersøgt og inspiceret din kloak på ganske kort tid. Hos Kloak & Anlæg ved Jesper ApS har vi stor erfaring i at foretage TV-inspektioner af kloakker for både private husejere og erhvervskunder, og vi kommer således også gerne en tur forbi dig for at undersøge din kloak og de tilhørende rør.

Vi kører blandt andet ud til opgaver i Hadsten, Randers og Aarhus, men har du brug for vores hjælp et andet sted i nærheden, kommer vi også gerne en tur forbi dig. 

Få foretaget en effektiv inspektion af din kloak

En af de helt store fordele ved at få foretaget en TV-inspektion af kloakken er, at du hurtigt kan få svar på, om der er nogen problemer, hvor de eventuelt er lokaliseret, og hvilken løsning der vil være den bedste i forhold til en udbedring af skaderne.

Kloak-TV er utroligt effektivt, fordi vi med et lille kamera kan se, hvordan kloakken ser ud indvendigt. Inspektionen kan foretages hurtigt, og du slipper samtidig også for unødvendigt gravearbejde på din grund. 

Vi hjælper også med efterfølgende reparationer

Når vi har foretaget en TV-inspektion af din kloak og lokaliseret, hvor de eventuelle skader eller problemer er henne, så kan vi naturligvis også hjælpe med den nødvendige reparation efterfølgende. Vi er en autoriseret kloakmester, og vi kan varetage enhver opgave inden for vores fag.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og samtidig overholder vi alle vores aftaler. Alt arbejde bliver derudover udført til fordelagtige priser, så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige løsning til den rette pris. 

Kontakt os og få beregnet en pris på en TV-inspektion af kloakken

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på en TV-inspektion af din kloak. Vi udfører autoriseret arbejde i en høj kvalitet, og vi kommer altid til den aftalte tid.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Om firmaet

Drømmer du om en ny terrasse i haven eller trænger de grønne arealer til en kærlig hånd?

Så tag fat i os, vi er nemlig et entreprenørfirma med speciale i brolægning og haveservice, som hjælper med udendørsprojekter store som små.

CVR: 41500034

Kontakt os

​Kloak & Anlæg ved Jesper ApS

Lindkærvej 1, 8870 langå

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: kontakt@kloak-anlaeg.dk eller på faktura@kloak-anlaeg.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

fb Gå til Facebook